Szórakozás

Új feleséget ajánlottak Vitray Tamásnak

Vitray Tamás egy igazi televíziós ikon, 1958 augusztus 5-én került képernyőre először, és már a hatvanas évektől kezdve folyamatosan kapott különböző díjakat. Alig van olyan sportág, amit ne közvetített volna a televízióban. Az évek során megszámlálhatatlan helyszíni közvetítés, valamint számos nagy világverseny riportere volt. Összesen 21 téli- és nyári olimpiáról közvetített.

Vitray legendás közvetítésein generációk nőttek fel és alig akad olyan ember, aki ne szeretné és tisztelné őt: közösségi portálok és az e-mail hiányában is eljutottak hozzá a legmeglepőbb rajongói levelek.

“Volt egy néni, aki írt nekem egy levelet, hogy van egy kislány ott a családjukban, és hogy az mennyire szeret engem. Nem akarnám-e megismerni… Házasságot akart volna létrehozni, hogy hátha nőtlen vagyok”

– mondta a Story Extrának adott interjújában Vitray, aki nem nőtlen, boldog házasságban él feleségével, Kálai Bori színésznővel.

“1956 december 30-án nősültem először, tehát annak decemberbe 60 éve lesz. Abba három is belefér, vagy egy is. Aszerint, hogy kinek, hogy sikerül. Megtalálni az igazit. Ha az az igazi. És van, aki egyáltalán nem nősül. Az valószínűleg a kötöttségtől fél. Én meg egyedül nem tudok élni. Nem szeretek. Nem szeretnék.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik