Szórakozás

Liptai Claudia: Majd akkor beszélek a terhességemről, ha akarok

Az elmúlt hét legnagyobb talánya kétségtelenül az volt, hogy Liptai Claudia valóban második gyermekét várja-e. Nem túl jó érzésű egészségügyi dolgozók és pletykás ismerősök elmondása szerint, nem volt kérdés, hogy a tévés kicsattanó boldogsága annak köszönhető, hogy kisbabát vár. Mindezt azonban az érintett nem erősítette meg.

A sok találgatás és médiahercehurca után Claudia vasárnap este, a Nagy Duett élő adásának végén vallott színt, amikor is elmondta, hogy a hír igaz, de még nagyon korai a dolog, ezért a továbbiakban nem is kíván róla beszélni, főleg azok után, hogy személyesen senki nem kérdezte meg az üggyel kapcsolatban.

“Igen, a hír igaz. Kisbabát várok. Ez egy nagyon kedves dolog, hogy te megkérdezted személyesen, mert senki más. És most el szeretném mondani, hogy ez egy nagyon korai hír volt így, és én nem szeretnék róla beszélni, csak majd, ha akarok. Úgyhogy köszönöm mindenkinek a jóérzését és a jókívánságait” – mondta Claudia, miután Majka nekiszegezte a kérdést.

“Az elmúlt heti dömping szerű sajtómegjelenés áradat úgy született, hogy az érintett nem szólalt meg. A legtöbben meg sem kérdezték. Őszintén bízunk benne, hogy most már mindenki tiszteletben tartja, hogy ez egy család legbelsőbb magánügye, és majd akkor beszélnek róla, ha ők akarnak. (Az az egészségügyi dolgozó pedig, aki képes egy ilyen hírt, ennyire ideje korán kiadni a sajtónak, számoljon el a lelkiismeretével, már, ha ez egyáltalán lehetséges.)” – írta a bejelentés után a műsorvezető barátja és menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik