Szórakozás

Gönczi első TV2-s szereplésén Havas beszólására reagált

Gönczi Gábor hétfőn kezdett a TV2-nél, új munkahelyén már első nap a Mokka vendége volt, életében most lépte át először a csatorna székházának ajtaját. A beszélgetésből kiderült, hogy a Fókusz egykori műsorvezetőjének majdnem húszéves pályafutása során ez a második munkahelye.

Szóba került Havas Henrik véleménye is, miszerint vicc, hogy őt ültetik a Tényekbe.

“Pont külföldön voltam, amikor megnéztem az újságokat, egy jót mosolyogtam. Havas Henrikkel ismerjük egymást, nyilván a tisztelet okán, ami egy tanár úrnak és már a kora okán is kijár, az ember nem akar versenyezni, nem is kell versenyezni szerintem. Azt gondolom, hogy a tanár úr nem látta azt a műsort, amiben dogoztam majdnem húsz évet, mert akkor nem mondott volna ilyet. Mi azért ugyanúgy a napi hírforgásban vagyunk benne. Nem haragszom ezért, valószínűleg nem volt képben teljesen, nem volt tisztában azzal, amit most csinálok”

– mondta a Mokkában Gönczi Gábor.

Gönczi hozzátette: Ahogy a zenélésben, úgy az élet más területein is szükségét érzi a folyamatos megújulásnak, és amilyen izgalommal várják a diákok az első iskolanapot, ő ugyanolyan lelkesedéssel áll a feladat elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik