Szórakozás

Cinthya Dictator: Nagyon sírtam a kiesésünk után

A vasárnap esti Nagy Duett első adását Varga Viktor és Cinthya Dictator produkciója nyitotta meg, a páros pedig az UFO együttes Tarzan című remekbe szabott slágerét adta elő. A dal után a közönség és a zsűri java része sírt, ki a nevetéstől, ki pedig a fotós lány borzadalmas “hangjától” vagy Viktor kivillanó supermanes alsójától. A lényeg a lényeg, hiába volt emlékezetes a különc páros előadása, végül kiestek a mezőnyből. Cinthya azonban tragédiaként fogta fel a búcsút, ő ugyanis nagyon szeretett volna továbbjutni.

Nagyon sírtam utána otthon, több okból kifolyólag is. Az egyik, hogy nem akartam, hogy Viktor kiessen, mert a következő dalban megmutathatta volna, hogy milyen szépen tud énekelni, mert én ezt igazából végigüvöltöttem. Szomorú vagyok, mert nem szerettem ezt a dalt egyáltalán, de nem akartam hisztizni miatta. Aztán szomorú vagyok, mert nem énekeltem szebben. Úgy érzem, ha újra csinálhatnám, akkor el tudnám énekelni szebben. Akkor nem arra mennénk rá, hogy üvöltsek és inkább vicces legyen, hanem próbálkoznék jobb lenni, mint ahogyan a többiek is csinálták

– mesélte letörten a Mokka adásában a lány, aki szerint a zsűri is szőrösszívű volt velük.

“Nagyon érzékeny vagyok és a zsűri értékelése is rosszul esett. Tudom, hogy rosszul énekelek és semmi zenei érzékem nincs, de a zsűri meg sem említette azt, hogy elsőként léptünk fel, ami nagyon nehéz volt, vagy hogy kiléptem a komfortzónámból és hogy Viktor nem mutathatta meg, hogy milyen jól énekel, mert teljesen háttérbe kellett szorítania a tudását.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik