Szórakozás

Gyerekmodellek: Imádják a magyarokat Grúziában

Három kategóriában is magyar gyermek nyerte a legnagyobb elismerést a Little Miss & Mister Galaxy 2016 nevű világversenyen.

Ezen a héten rendezték a grúziai Kutaisziban a Little Miss & Mister Galaxy 2016 nevű gyermek modell-, tehetség- és szépségverseny döntőjét. A világversenyen Dél-Afrikától Dánián át számos országból képviseltették magukat csapatok, Magyarországot Kovács Tamás Péter, Kovács Benjámin, és Erdősi Mercédesz kapott meghívást.

A helyi nemzeti színházban megrendezett gálán meglepetésre mindhárom magyart a legnagyobb megnyerhető elismeréssel díjazták: kategóriájukban első helyezést értek el. Kovács Tamás Péter a Grand Prix Little Mister Galaxy 2016, Kovács Benjámin Dávid a Grand Prix Teen Mister Galaxy 2016, Erdősi Mercédesz pedig a Little Miss Galaxy 2016 I. Princess címet nyerték meg, sőt a kislány a legszebb kosztümért járó díjat is megkapta.

Fotó: Kids Model Management Agency Hungary
Fotó: Kids Model Management Agency Hungary

“Nagyob büszke vagyok a gyerekekre és az elért eredményekre. A verseny a felkészüléssel és a döntő előtti fordulókkal egy héten át tartott. A gyerekek minden nap több órát próbáltak, modell mozgáskultúrát és koreográfiákat tanultak, este pedig rendszerint előadásuk volt a Hotel Bagrati nevű luxusszállodában, majd a helyi nemzeti színházban. A feszített munkatempó mellett városnézésre is volt egy kis időnk, Kutaiszi szépsége mindannyiunkat magával ragadott. Sőt, számos ismert divattervezővel és üzletemberrel ismerkedtünk meg, akik által újabb lehetőségek nyíltak előttük. Szeretnék külön köszönetet mondani Eka Mgaloblishvili grúz főszervezőnek és Irina Papazovának a verseny elnökének is a fantasztikus munkáért, és amiért támogatják a szakmában a magyarok törekvéseit”

– mondta Kovácsné Lili, a Kids Model Management Agency Hungary vezetője, aki hozzátette: szponzorokon keresztül gyermek ügynökségének, és a felnőtteknek szóló Huniversum ügynökség által képviselt modelleknek is támogatást nyújtanak a világversenyeken való részvételhez, így teszik elérhetővé őket azok számára is, akik egyébként nem tudnák megfizetni a nevezési díjakat, szállást és útiköltséget.

Fotó: Kids Model Management Agency Hungary
Fotó: Kids Model Management Agency Hungary

A magyar gyermekek kiemelkedően jól teljesítenek a nemzetközi versenyeken, Kovács Tamás Péternek például az elmúlt két évben ez már a hatodik győzelme volt. Természetesen az eredmények nem maradnak jutalom nélkül: Tamásnak és társainak további meghívásai vannak.

“Nem sok időnk van idehaza, már hétfőn Moszkvába utazunk, ahol öt divattervező felkérésére lépünk fel egy divat héten, aztán Los Angelesbe, Dubajba, Ausztráliába, Albániába, Törökországba, és Dél-Afrikába is van meghívásuk még erre az évre” – tette hozzá a szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik