Szórakozás

A Nagy Duett: Elsőnek esett ki Viktor és Cinthya

Vasárnap este kezdetét vette a TV2-n A Nagy Duett negyedik évada. Kár lett volna kihagyni, ahogyan az első adásban a 12 amatőrökből és profikból álló ismert páros bemutatta hetek óta gyakorolt produkcióit: a szadamazó cuccban kasztrált férfiként sikító Schobert Norbi, a vízipaciként mozgó Növényi Norbert, a kamunémettel próbálkozó udvari bolond Berki Krisztián, és a nagy költségvetésű mulatással operáló Rubint Réka előadása tökéletesen célba ért.

Voltak persze gyengébbek is, a közönség és a zsűri összesített szavazatai alapján

Varga Viktor és Cinthya Dictator búcsúztak elsőként A Nagy Duettől.

Az egykori szerelmespár, Viktor és Cinthya az UFO Tarzan című vad dalával indította a show-t. A kezdés kimaxolta a szürreális produkció fogalmát: mindketten nagyon kevés ruhában, őrült dzsungellakóként kergetőztek egy életnagyságú forgó medve körül. A látványnál csak Cinthya borzalmas hangja volt sokkolóbb, de ezt nem kell többé hallanunk a szavazatoknak hála.

A teljesség igénye nélkül jöjjön most néhány produkció, ami a legjobban beleégett a retinánkba. A Kellene ma éjjel egy kis hacacáré című dallal Nika és Növényi Norbert alkottak maradandót, főleg a páros amatőr tagjának köszönhetően. Az énekesnő hiába reménykedett abban, hogy az egykori sportembernek legalább hallása van, csalódnia kellett. Norbi vízipaci mozgása viszont mindent vitt.

Schobert Norbi megjelenésével megjött az idei évad Hajdú Pétere, aki jó hír a mazoista tévénézők számára, hiszen a fitneszguru és Kresztes Ildikó produkciója pusztítóan rossz volt. Schobert ketrecbe zárva, szadamazó cuccban, kasztrált férfiként sikított, és kamuangoljával tette teljessé az élményt.

Demcsák Zsuzsa annyira izgult Pál Dénes oldalán, hogy könnyebb szívrohamot hordott ki lábon a stúdióban, de egészen jól állt nekik a Szívemben bomba van című szám.

A gyönyörű Kulcsár Edina nagy meglepetésre énekelni is tud! A szépségkirálynő-műsorvezető Hevesi Tamással az oldalán a Hooligans egyik legnagyobb slágerével léptek színpadra, előadásukkal el is hozták a maximális harminc pontot.

A kamunémettel próbálkozó, udvari bolondnak öltözött hadvezér, Berki Krisztián bebizonyította, hogy jobban megy neki a súlyzók kitolása mint az éneklés. Amit ő csinált, inkább dallamos(?) beszédnek lehetne nevezni, a szürreális összhatás miatt azonban kötelezően megnézendő. Főleg, hogy a zsűri őket is maximális pontszámmal értékelte.

Abban is volt valami bájos, amikor a megtermett híradós, Pachmann Péter mély hangjával az ABBA Honey Honey című számát adta elő Péter Szabó Szilvia mellett.

A végére maradt a műmulatósnak indult Rubint Réka és Pintér Tibor produkciója, akik a No Roxa Áj című klasszikussal érkeztek. Réka állítólag iskolásként kórusban énekelt, ebből nyomokban sem maradt semmi, de az énektudás teljes hiánya ellenére tényleg jó bulit csináltak. Persze sokat tuningolt rajtuk, hogy a konfettiesőre és a látványvilágra láthatóan nem sajnálták a pénzt a készítők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik