Szórakozás

Megverték Damu Roland terhes feleségét

Damu Roland (Damu Roland)
Damu Roland (Damu Roland)

Érden, a nyílt utcán ütlegelték a babavárás nyolcadik hónapjában járó Edinát, Damu Roland terhes feleségét. A nőt édesanyja kórházba vitte, és azt szeretné, ha a szülésig nem is engednék ki onnan, mert csak az egészségügyi intézményben van biztonságban.

“Edina bement Érdre, a városba, megismerték, hogy Damu felesége, és kapott egy pár hatalmas pofont. Ezt nem lehet tovább így csinálni! Voltunk orvosnál, szerencsére a baba és Edina is jól van, de inkább beviszem a kórházba és megkérem az orvosokat, hogy ne engedjék ki addig, amíg meg nem születik a pici. Rettegek, hogy valami komolyabb baj lesz”

– mondta a Borsnak Edina édesanyja, Ica néni.

Edina és Damu Roland a pszichiátrián ismerkedett meg, a színész börtönbe vonulása előtt. A hároméves börtönbüntetés alatt házasságot kötöttek. Edina édesanyjának, Icának az érdi házában kezdtek új életet, de kiderült, Edina rendszeresen iszik, és erről a szenvedélyről akkor sem tudott lemondani, amikor már nyilvánvaló volt, hogy gyermeket vár. Damu elköltözött otthonról, a nőt és a még meg sem született kislányát pedig a hatóság gyámság alá helyezte. Edina korábban arról nyilatkozott, hogy Damu terhesen is leköpte és megpofozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik