Szórakozás

Farm: Vivi távozott, csak a kecske hiányzik neki

A Farm szombat esti adásában lezajlott Heni és Vivi párbaja. A két lányt egy-egy hám segítségével kötél kötötte össze, így kellett egy-egy oszlopról patkókra vadászniuk. A feladat az volt, hogy a másik játékos elhúzásával egyesével meg kellett szerezni a patkókat és azt egy tőlük távolabb lévő ládába kellett dobni. Vivi derekasan küzdött, de Heni nemcsak az erejét, hanem az eszét is használta a feladat során, végül 6:0-ra győzte le Vivit, akinek így véget ért a játék az RTL Klub valóságshowjában.

Vivi érdekes módon a kecskétől való búcsúzásnál érzékenyült el, és meg is jegyezte:

„De durva, hogy egy állat, Babóca fog hiányozni a Farmról!”

Az adás másik érdekessége Norbi és Brigi vallomása volt. Norbi rákérdezett Briginél, hányadán állnak Gergővel, mire Brigi meglepő őszinteséggel vázolta fel magánéletét: 8 éve benne van egy olyan kapcsolatban, amelyben a másik oldal erősen elkötelezett, ugyanakkor Brigi legkisebb gyereke ettől a férfitől van. Brigi továbbá önzőnek érzi magát, hogy nem gondol a gyerekire, akik nem látták még őt más férfival, most pedig ezt látják a tévében.

Norbi pedig arról mesélt Briginek, hogy halálosan beleszeretett egy lányba, őt képzeli el a gyerekei anyjának. A lánynak vőlegénye volt, de Norbi miatt januárban felbontotta a jegyességét. Három hétig voltak együtt, aztán Norbi jött a műsorba, reméli, hogy a lány megvárja odakint. Norbi tovább azt javasolja Briginek, hogy engedje el magát, Gergő szerinte szereti őt és Brigi igazán megérdemelné már, hogy végre őt szeressék és ne ő szeressen.

Brigi és Gergő romantikája is újabb fejezethez érkezett: a Farm körüli teendők közepette a kútnál egyszer csak végre jól láthatóan is csókolóztak egyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik