Szórakozás

Sosem találná ki, miért fagyasztott össze halakat Cinthya Dictator

Jó, eddig is tudtuk, hogy Cinthya Dictatornak és Varga Viktornak vannak különös dolgai, de mégis mindig tudnak valami új – finoman szólva is – furcsasággal előrukkolni.

A hétvégétől a Nagy Duettben énekesként debütáló fotós lány kissé bizarr szokásairól a Best magazin közölt egy összeállítást, melyek között azért a halas sztori viszi a prímet. A különc celeb ugyanis nemrégiben összefagyasztotta Viktor és Cinthya nevű kedvenceit! És hogy miért?

„Viktorral való szakításunk után egy héttel a Cinthya nevű hal megdöglött. Tudom, nagyon elvetemült, de beraktam a mélyhűtőbe, hogy bevárja, amíg Viktor is meghal. Hét hónapra rá ez bekövetkezett, és akkor beraktam őt is a mélyhűtőbe, és összefagyasztottam őket. Azon a napon hatalmas eső esett. Ültem a szobában, és Viktor küldött egy fotót. Vett egy nyakláncot, amin két krokodil harapott egymásba. Válaszként lefotóztam az összefagyasztott halakat. Nem nagyon beszéltünk már akkor, de értettük és éreztük egymást még akkor is” – mesélte a magát tehetségtelennek, ám szorgalmasnak vélő Cinthya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik