Szórakozás

Így búcsúzott az RTL-től Gönczi Gábor

Az RTL Klub Fókusz című műsorának műsorvezetője, Gönczi Gábor jövő héten kezd új munkahelyén, a Tényekben a TV2-nél. A Facebookon búcsúzott RTL-es munkatársaitól.

“Drága Kollégáim, Barátaim! Köszönöm Nektek a megható búcsúztatást, az RTL- nek és a Fókusznak pedig az elmúlt, majdnem 20 évet! Köztetek lettem gyerekből felnőtt, eddigi életem felének voltatok szemtanúi, élményeim, tapasztalásaim, örömeim, vagy épp csalódásaim részesei! Hiszem, hogy az együtt kivívott sikerek is örökre összekötnek majd minket, és őszintén remélem, emberi kapcsolataink átívelnek majd szakmai döntéseinken!
Megtiszteltetés volt Veletek két évtizeden keresztül az ország egyik legnépszerűbb napi élő hírműsorát készíteni! Remélem, hogy ezek után is találkozunk majd a Smile bulikon!!
Sok sikert kívánok mindannyiótoknak!! Gábor”

– posztolta Gönczi Gábor, akinek valami miatt csúszik a konkurenciánál való debütálása.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Gönczi egyébként szombaton este tűnik fel utoljára az RTL Klub képernyőjén, Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című show-jának vendége lesz. A műsor előzetese szerint nem kímélik a vendégek, komoly ekézésben volt része a forgatáson.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik