Szórakozás

Gesztesi megint lerészegedett egy partin

Egyre csak csúszik le a lejtőn a színész, aki az elmúlt hetekben már úgy tűnt, hogy a gyógyulás útjára lépett. Gesztesi korábban büszkén újságolta, hogy búcsút intett a rozénak, ráadásul barátnőt is talált magának. Legutóbb pedig kiderült, hogy a Hit gyülekezete segíti őt abban, hogy józan életet éljen.

Mindezek ellenére a színész megint elázott egy partin, bár igaz, hogy lerészegedésében ezúttal nem a rozé volt a ludas, hanem a pezsgő és a viszki.

Gesztesi egy aranyos mackó, imádom a filmjeit, a szépen zengő hangját. De amikor elvették tőle a mikrofont és megszégyenülve, dülöngélve a helyére indult, mindannyian nagyon sajnáltuk

– mesélte a Best magazinnak az említett parti egyik vendége.

Németh Sándor, a Hit gyülekezetének lelkésze azonban továbbra is bízik benne. “Károlynak kerülnie kell a hasonló partikat, ez a legfontosabb. A színházakban most nem látják szívesen, mert félnek tőle, hogy csődöt mond. Való igaz, elfáradt, kimerültséggel küzd, ami a művészeknél gyakran előfordul. De képes rá, hogy kijöjjön a nyomorúságból, és ő hisz benne, hogy hamarosan újra színpadra léphet, és örömet okoz az embereknek. Ha pedig megbotlik, mi akkor is mellette leszünk, nem hagyjuk magára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik