Szórakozás

Psota Irén unokahúgára hagyta vagyona nagy részét

A február végén elhunyt művésznőnek nem volt saját gyermeke, de imádta nővérét és annak gyerekeit, így nem meglepő, hogy öröksége nagy részét rájuk hagyta. A Blikk úgy tudja, hogy Psota Irén egyik szívéhez közel álló unokahúgára hagyta közel 50 milliót érő Duna-parti budai ingatlanját, valamint vagyonának egy jelentős részét, akiket egyébként életében is támogatott anyagilag.

“Irén nagyon jóban volt nővére lányával, aki vidéken él a gyerekeivel. Fogtechnikusként dolgozik, és nagyon szépen neveli a gyerekeket. Mivel imádta őket, biztos volt benne, hogy jó helyre kerül a vagyona. Rájuk hagyta a lakását és pénzének nagyjából az egyharmadát is. A maradékon a nővére és többi gyereke osztozik. Amit még tudni lehet, hogy imádta az egész családot, rengeteg pénzt osztott szét közöttük. Tudomásom szerint többüknek havi apanázst adott, az egyiknek 100 ezret, a másiknak 200 ezret havonta, mert nem akarta, hogy szűkölködjenek. Két kézzel szórta a pénzt, mindenét odaadta nekik, csodálatos művész és ember volt” – mesélte a napilapnak a néhai színésznő egyik barátnője.

Az egykori Nemzet Színészének egy balatoni nyaralója is volt, amit nagy valószínűséggel házvezetőnőjének ajánlott fel, aki az utolsó pillanatig mellette volt és gondoskodott róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik