Szórakozás

Damu két szatyor élelmiszerrel engesztelte ki várandós nejét

Damu Roland és hét hónapos terhes feleségének családi drámája már hetek óta tart, a felek pedig ezidáig a sajtón keresztül marták egymást. A színész elmondta, hogy nem tud mit kezdeni hisztérikus és alkoholfüggő nejével, aki miatt közös kislányuk minden bizonnyal egészségi problémákkal születik majd, Edina pedig állította, hogy Damu felpofozta és leköpte őt, amikor már várandós volt. A nő azt is elpanaszolta, hogy börtönviselt férje anyagilag sem támogatja őt, gyakran ennivalóra sincs pénze, így már négy kilót fogyott.

Most rendeződni látszik a helyzet, Roland ugyanis két szatyor élelmiszerrel és vitaminokkal látogatta meg születendő gyermeke anyját, hogy elássák a csatabárdot. Pénzt azonban nem ad neki, mert fél, hogy a nő alkoholra vagy cigarettára költené.

“Borzalmas és gusztustalan dolgok történtek köztünk, de elég volt a háborúból. Edina is részben elnézést kért, beszélgettünk és abban maradtunk: próbáljuk megteremteni a normális légkört” – mondta az Új Ásznak Damu, aki arra is megkérte párját, hogy ne “hazudjon” róla többet, mert akkor nem kap munkát és nem fogja tudni eltartani őket. Pedig ez a terv.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik