Szórakozás

Farm: Laura nem fogja keresni Danit

A szombat esti párbaj kiesője már a Farmot elhagyva, az RTL Klub kamerái előtt beszélt arról, hogyan élte meg az elmúlt két hetet; ki irritálta és ki fog neki legjobban hiányozni farmertársai közül.

“Nagyon sok jó pillanatom volt a Farmon, mindenképpen megérte bemenni. A legjobb az volt, mikor először láttam a házat, a tájat. Azt mondom, hogy nagyon örülök, hogy ott lehettem, és minden embernek el kéne menni vidékre, hogy ezt az életérzést átérezze. (…) A játékostársaim közül Attila irritált a legjobban, ahogy a nőkkel beszélt, az számomra minősíthetetlen, és ezt többször is mondtam neki; undorító. Norbi is irritált, a folyamatos veszekedés a kaján; Sanyának a szónoklása, hogy folyamatosan be nem állt a szája” – mondta el Laura, aki közvetlenül távozása után Fördős Zének azt is elárulta, Cinti és Vivi fog hiányozni neki leginkább a bentiek közül. Azt viszont még nem tudja, a tanyasi élet során alakulgató románc folytatódik-e idekint.

Danival szerintem mi még fogunk találkozni. Nem tudom, hogy lesz-e közöttünk valami, hogy folytatódni fog-e, vagy bármi ki fog-e alakulni. Szerintem ez alapvetően idő kérdése. Én semmiképpen nem fogom keresni őt, ez az ő dolga.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik