Szórakozás

Ábel Anita: “Nem cserélném el a testem a húszéves alakomra”

Az elmúlt héten a Hal a tortánban főző és vendégeskedő, majd hamarosan a Kismenőkben és a Drágám, add az életedben is képernyőre kerülő Ábel Anita az alkatához illő gardróbját mutatta be a Best magazin legfrissebb számában, ahol az anyasággal járó testi-lelki változások mellett az egészséges testkép témaköréről is kifejtette véleményét. A 41 éves színésznő egyértelműen a kerekebb formák mellett tett le voksát a vékony, próbababa-szerű lányokkal szemben, és sajnálja azokat, akik károsnak gondolják az étel élvezetét.

A legfontosabb, amit megtanultam, hogy olyan vagyok, amilyen, azaz, hogy el kell fogadni magunkat. Tudom, ez közhelyesen hangzik, de attól még mély igazság. Egyáltalán nem cserélném el a mostani testemet a húszéves alakomra, azzal együtt sem, hogy közben szültem egy gyereket. Most érzem magam legjobban a bőrömben. (…) Nem vagyok hajlandó lemondani az élet élvezetéről. Imádok enni, és nagyon sajnálom, ha valaki azt gondolja, hogy ez ártalmas. Ha eltávozom ebből a világból, nem akarok úgy visszanézni, hogy azt kelljen mondanom, egész életemben koplaltam”

– fejtegette Anita, aki úgy véli, egy kerekebb idomokkal rendelkező hölgy is lehet ugyanolyan vonzó, mint azok a vékony lányok, akiken minden ruha tökéletesen áll.

Fotó:TV2
Fotó:TV2

Szerintem az emberek számára is sokkal vonzóbb egy önmagával harmóniában élő nő, aki boldog, kiegyensúlyozott és ezt is sugározza a világ felé, mint egy tökéletesen kidolgozott izomzatú, nádszálvékony lány, akinek nincs semmi érzelem az arcán. Persze ideig-óráig jó nézegetni ezeket a nőket, de ha kiderül, hogy olyan üresek, mint a próbababák, akkor már nem lesznek olyan kívánatosak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik