Szórakozás

Xantus Barbara: “Hajszálon múlt az életünk”

A színésznő is ott volt – többek közt Keresztes Ildikó és Hűvösvölgyi Ildikó társaságában – abban a kisbuszban, amely a Turay Ida színház társulatát szállította, és a napokban Gyula közelében karambolozott. Bár néhány művészt kórházba kellett szállítani, már mindenki jól van; szerencsére komolyabb sérülések nélkül megúszták az ütközést, de természetesen mindannyian nagyon megijedtek.

“Egy hajszálon múlt az életünk, ez a karambol figyelmeztetés volt mindenkinek. Sokkos állapotba kerültünk, halálfélelmünk volt. Bele se merek gondolni, mi történhetett volna velünk, ha a sofőr nem rántja el a kormányt. Még most is látom, ahogyan Keresztes Ildikó repül előre az ülésből, és beesik az egyik szék alá. Mindannyian megsérültünk, de többünknek szerencséje volt. A helyszínre kiérkező mentők megdöbbentek, hogy ennyivel megúsztuk. Mindenkit kórházba akartak vinni, azt mondták, hogy a látottak alapján, ha csak kicsit fáj, akkor is lehet komoly a baj” – mesélte a Borsnak Xantus Barbara, aki elárulta, a másfél óra csúszással megtartott előadás végére robbant ki a csapatból a feszültség.

“Nem tértünk magunkhoz. Ültünk az öltözőben, és miközben a többieket vizsgálták a kórházban, próbáltuk feldolgozni a történteket, és imádkoztunk, hogy ne legyen bajuk. Félelmetes volt, ahogyan Laura bejött nyakmerevítővel. Saját felelősségükre eljöttek. Csodálatos emberek ők és a nézők is. Sokkos állapotban voltunk végig. Mivel a közönség tudta, mi történt, állva tapsoltak. A darab végére összeomlottunk, együtt sírtunk a színpad mögött, annyira megviselt bennünket a karambol” – emlékezett vissza a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik