Szórakozás

Törőcsik Mari Vajnához fordulna Kárász kirúgása ügyében

Felkorbácsolták az indulatokat a TV2-nél április elsején történtek. A csatornától ugyanis újabb embereknek kellett távozniuk, köztük olyan ismert képernyősöknek is, mint Kárász Róbert és Dudás Ádám.

Vujity Tvrtko már péntek kora este egy Facebook-posztban keményen ment neki az új vezetőségnek, és az állásáért nem aggódó Demcsák Zsuzsa is nagyon sajnálja, hogy hosszú évek után kell búcsúznia kollégájától. Akit egyébként a Blikk információja szerint az eddigi fizetésének a feléért foglalkoztattak volna a továbbiakban.

“Vujity Tvrtko kirúgása után a csatorna szerződtette Szebeni Istvánt, akivel kapcsolatban mindenki úgy gondolta, hogy mivel nem vezetett még reggeli műsort, eleinte biztosan csak pár adást, maximum egy hetet kap havonta, hogy bizonyítson. Ám amikor megérkezett az április havi beosztás, Robi azzal szembesült, hogy a korábbi munkának csak a felét kérik tőle, ami persze azt is jelenti, hogy felére csökken a fizetése, hisz feleannyi mun­káért miért fizessenek neki többet” – mondta el a lapnak egy bennfentes. Kárász Róbert egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

Törőcsik Mari – aki péntek este éppen a kirúgott műsorvezetővel ugyanazon  a rendezvényen vette részt, de egyébként a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány is közös pont az életükben – azonban nagyon felháborodott a hír hallatán.

Képesek voltak őt is tönkre­tenni? Ez szégyen és gyalázat, ez olyan, mintha engem kirúgtak volna a Nemzetiből. Fel fogom hívni Andy Vajnát!”

– mondta a Borsnak a nemzet színésze Kárász kirúgása kapcsán. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik