Szórakozás

Tényleg egymásra talált Nyári Dia és Józan László?

Összebújós fotók, látványos vonzalom, vibráló levegő – csak pár azok közül az egyértelműnek vélt jelek közül, melyekből a Best magazin cikkében arra következtettek, hogy a gyakran akár kézen fogva is megjelenő színészek titokban egy párt alkotnak. A Barátok közt szereplői ugyanis több nyilvános eseményen viselkedtek úgy, hogy hamar felröppent a pletyka a kapcsolatukról.

Hanna és Tóbiás, azaz Nyári Dia és Józan László azonban kiábrándította a love story-ért drukkoló rajongókat. Az RTL Klub oldalán közzétett információk alapján ugyanis a köztük lévő “izzás” mindössze a remek munkakapcsolatuknak, és az őszinte barátságuknak tudható be. A jó viszonyt pedig csak erősíti, hogy a forgatókönyv szerint Hanna rengeteg időt tölt Tóbiással, mivel az újdonsült apukának igen jól jön most a segítség.

Tehát a reménykedőknek üzenik, egyelőre nem lép senki az egykori barátok köztös szerelmespár, Deutsch Anita és Kinizsi Ottó nyomába.

Glamour gála Gratulálok jelölteknek és a nyerteseknek!Egytől egyig remek nőkKöszönöm a Ruhát:Sugarbird ❤️Glamour Józan László

Közzétette: Nyári Diána – 2016. március 18.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik