Szórakozás

Lajcsi ügyvédje jogorvoslattal él a zár alá került ingatlanok ügyében

A védő úgy érzi, az ügyészség indítványát tagmondatonként tudják cá­folni.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Budaörsi Járásbíróság zár alá vételt rendelt el az ingatlanok egy részére Galambos Lajos és társai ügyében – ezt Gyimesi Kinga,  a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára pénteken közölte az MTI-vel. A Budaörsi Járási Ügyészség a vagyonelkobzás és pénzbírság biztosítása miatt indítványozta ezt; minderről kedden született végzés.

A hírre dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje reagált a Bors megkeresésére.

“Az ügyészségi indítványt az ügyészség 11:20-kor kézbesítette ki, még annyi időm sem volt, hogy reagáljak, és már elrendelte a bíróság a zárba vételt. Jogorvoslattal fogunk élni”– mondta el a védő, aki meg is magyarázta, mit jelent a zár alá vétel valójában.

“Azt, hogy egy bizonyos összegben széljegyet tettek fel az in­gatlanra. Hogy mekkora ez az összeg, azt nem tudom, hiszen a határozat hozzám feltehetően csak a jövő héten jut majd el. Az ingatlant ugyanúgy árulhatja, sőt el is adhatja, azonban a megnevezett összeget az eladást követően letétbe kell helyezni” – mondta el az ügyvéd, hozzátéve, hogy az ügyészség indítványát érzésük szerint tagmondatonként tudják cá­folni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik