Szórakozás

A Farm testépítője Mr. Budapest is volt

Bár azt már korábban is tudtuk, hogy a Farm ötvenéves testépítője, Sanya korábban chippendale-ként dolgozott, az mindenképp újdonságként hat, hogy a jókora egóval rendelkező férfi 1996-ban a főváros legjobb pasijának számított.

“Az eredeti terv az volt, hogy extra produkcióként a mi tízfős chippendale-csapatunk lép fel a szépségversenyen. Ám kiderült, nincs elég jelentkező a versenyre, amit egyébként a Kongresszusi Központban rendeztek, ezért a szervezőnk megkért, hogy ugorjak be. Emlékezetes volt, az biztos, hiszen nem elég, hogy egyedül, a többiek nélkül kellett kiállni a színpadra, de a zsűriben olyan nagyágyúk ültek, mint Zalatnay Cini, Szulák Andi, Katona Klári, Medveczky Ilona és Esztergályos Cecília. (…)

Hamar rájöttem, mi a megoldás arra, hogy én legyek a nyerő! A szünetben kicsit emelgettem egy súlyzót, hogy bedurrantsam az izmaim, beolajoztam magam, hátrafésültem a sérót, és úgy mentem ki, mintha egy vetkőzős show-t csinálnék. A női közönség őrjöngött, így nagyon nem volt más választásuk, mint nekem adni a legnagyobb pontszámokat” – mesélte a Blikknek a civilben már inkább csak vállalkozóként dolgozó farmer.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik