Szórakozás

Damu felesége már négy kilót fogyott, mert enni sincs pénze

damu-roland(650x433).jpg (Array)
damu-roland(650x433).jpg (Array)

Damu Roland már hónapokkal ezelőtt elköltözött felesége és anyósa érdi házából és azóta nem is támogatja őket. A terhes nő és idős anyja már nagy adósságot halmoztak fel a közműveknél, így attól félnek, hogy kikapcsolják az áramot, a gázt és a vizet. Ahhoz pedig, hogy enni tudjanak, már minden mozdítható dolgukat eladták egy ócskásnak.

A színész ebben a nehéz helyzetben sem segíti párját és úgy tűnik születendő kislánya egészségére sem gondol. Edina azt mondja, már nagyon megbánta, hogy megismerkedett Rolanddal, hiszen kapcsolaztuk csak addig működött, amíg a színész börtönben volt. A rossz emlékek miatt a nő még gyermeke nevét is megváltoztatta.

“Nem tudok venni magamnak terhesvitamint, nem tudok megfelelően táplál­kozni, az idegesség miatt négy kilót fogytam, pedig a baba miatt hízni kéne. Az egész házasságomat bánom, sajnálom, hogy megismertem Rolandot. Az egyetlen jó, hogy a kisbaba a pocakomban van, de az együtt kiválasztott nevet, a Maját megváltoztatom, hogy ne emlékeztessen a múltra. Szonjának fogom hívni a kislányomat” – mesélte a Blikknek Edina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik