Szórakozás

Április elseje: agyament ötletekkel vesznek minket hülyére

Jobb, ha gyanakvással fogadunk bármilyen ma megjelenő terméket, ugyanis többek közt a H&M‎, a Vodafone és a Honda is a bolondját járatja velünk.

Mókás kedvében volt ma a Virgin Australia légitársaság, akik “gyerekosztály” bevezetésével kecsegtettek: a gyerekek elkülönítve ülhetnének a repülőn, a folyosón ugróiskolázhatnának, az ülések háttámláját pedig nyugodtan rugdoshatnák. Sokan fejezték ki sajnálatukat, amiért mindez csak vicc.

Az pedig még többeket szomorított el, hogy a Duolingo nevű nyelvtanuló alkalmazás valójában nem örvendezteti meg egy párnával a felhasználókat, aminek segítségével álmukban is tanulhatnak.

Az ausztrál Vodafone “Voda-drónokkal” rukkolna elő a mai nap alkalmából, amelyek rendelésre házhoz repülve osztják a wi-fit, az eHarmony randioldal pedig az aHarmony-t, az állatoknak készült társkeresőt vezetné be.

A H&M egy Mark Zuckerberg nevével fémjelzett “kollekciót” dobott piacra, ami – a Facebook atyjának stílustalanságán élcelődve – mindössze egy farmert és hét darab egyformán unalmas szürke pólót tartalmaz.

Honda emojikból összeállított rendszámtáblákat gyártana a mai naptól, ami tükrözné a tulajdonos személyiségét, a Mini pedig hipser autómodellt jelentetne meg, amelynek Instagram-filteres szélvédőjén át szemlélhetnénk a világot.

A Google ma reggeli nagyon rossz vicce mellett a Google Express csomagszállító szolgálat már ejtőernyős kiszállítást is vállal, míg Amszterdamban az önvezető biciklit vezetnék be.

Nem szép húzás a Analog Watch Co.-tól, hogy Holdról származó kőzetből készült órákat árul a naivabbaknak. A Boxed.com ajánlata inkább a női vásárlókat célozza meg, hiszen ma végtelen mennyiségű szexi férfit és kiscicát rendelhetnek egy csomagban.

A leggonoszabb tréfát azonban egyértelműen az a magánszemély tervelte ki, aki iPad-et ajándékozott volna a gyerekeinek, helyette viszont csak egy papírlapot találtak a dobozban: “Haha! Április elseje.” A kép alapján a kicsik nem értékelték a poént, az internetezők viszont annál is inkább.

Forrás: lunar watch analog moon
Forrás: lunar watch analog moon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik