Szórakozás

Sebestyén Balázs: Drukkolok a TV2-nek, tartsatok ki!

A rádiós és tévés műsorvezetőt a 2015-ös év legjobb férfi műsorvezetőjének választották. Sebestyén Balázs szerda este egy gálán vette át a Televíziós Újságírók Díját, köszönőbeszédében pedig a konkurens csatornához is szólt – írja a Blikk.

“Köszönöm szépen az RTL-nek, hogy hagynak dolgozni. Úgy látszik, hogy egyre magányosabb kis szigetecske vagyunk így a hazai médiapartvonalon, nem szólnak bele abba, hogy milyen televíziót kell készíteni. Én nagyon drukkolok a TV2-nek, hogy ez csak egy rossz álom, és előbb-utóbb el fog múlni, csak tartsatok ki, jó?” – mondta Balázs, akinek monológja után az est házigazdája, Hajós András viccesen megjegyezte, hogy a műsorvezető életében először mondott végre valami fontosat.

Balázsnak valóban nem lehet oka panaszra, hiszen anyacsatornájánál egyre jobban mennek a dolgai. Gyertek át szombat este című szórakoztató műsorát például már saját cége gyártja, így sokkal több pénzt tehet zsebre. Nem véletlen, hogy a korábban felröppent pletykákkal ellentétben, esze ágában sincs átigazolni a TV2-höz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik