Szórakozás

Nádai Anikó: Voltak mélypontjaim szülés után

A Farm műsorvezetője látszólag kiegyensúlyozott anyuka, aki minden pillanatát nyolc hónapos kisfiával, Patrikkal tölti. Nádai Anikó még a szlovéniai tanyára is magával viszi babáját, de bevallotta, a szülés utáni időszak megviselte lelkileg.

“Nem tagadom, voltak mélypontjaim a szülést követő első hetekben. Anyának lenni tényleg huszonnégy órás szolgálat, még csak nem is álmodozhatok arról, hogy a kisfiam mellől elszökjek fodrászhoz vagy kozmetikushoz” – mesélte a Storynak a tévés, aki állítása szerint anyaként már sokkal komolyabb és türelmesebb.

Persze nem Anikó az egyetlen híresség, aki nehezen élte meg az édesanyává válást. Mádai Vivien korábban arról mesélt, hogy rettenetes élmény volt számára a szülés, és még most sem tudta teljesen elfogadni, hogy megváltozott az élete. Elmondta, hogy állandóan fáradt a sok éjszakázástól, emiatt pedig továbbra sem tartja magát vonzónak: “El kell fogadnom, hogy már semmi sem lesz olyan, mint Zénó születése előtt. Néha még most is kiugranék az ablakon, és sokszor vagyok ideges.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik