Szórakozás

Vibrátoros bugyit adtak négy nőre és megnézték, mi történik

Egy hétig kellet viselniük a játékszert. Egyikőjük pedig elkövetett egy hatalmas hibát: odaadta a távirányítót az egyik kollégájának.

Finoman szólva érdekes tapasztalatokról számolt be az a négy bátor hölgy, akiket a BuzzFeed arra vett rá, hogy egy teljesen héten át teszteljenek egy olyan alsóneműt, amelybe egy vibrátort rejtettek.

Három próbát kellett kiállniuk: először nyilvános helyen viselték a bugyit, majd otthon hordták, utoljára pedig át kellett adniuk a szerkezet távirányítóját egy ismerősüknek.

Yessica, Brittany, Mallory és Kate egyetértettek abban, hogy a vibrátoros bugyit egyáltalán nem lehet más, hagyományos szexuális játékszerhez hasonlítani.

Mallory a publikus tesztet edzés közben végezte és megállapította, hogy a lábai közt rezgő eszköz használata egyáltalán nem praktikus sportolás mellett.

Brittany az otthoni próbában sem lelte örömét: úgy élte meg mintha gombás fertőzést kapott volna.

A végső tesztben Kate az egyik kollégájának adta a távirányítót – talán mondanunk sem kell -, nem kevés vidám percet okozva ezzel a munkahelyükön.

És, hogy mi lett a konklúzió? Történtek áttörések: a játékszerektől korábban ódzkodó résztvevők nyitottabbak lettek a hasonló eszközökre, de összességében egyikük sem lett függő. Volt amelyikük mókásnak tartotta az élményt és volt, akire nem tett “mély benyomást”.

Egy dolog biztos: a távirányítót odaadni a kollégáknak, nem jó ötlet…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik