Szórakozás

Zöldkártyát kaptak a magyar gyerekmodellek

Kovács Tamás Péter, Széll Sára, Kecskés Karina és Wappel Milán hatalmas elismeréssel és újabb nemzetközi meghívásokkal tértek haza Moszkvából. A négy gyermekmodell orosz kifutón képviselhette Magyarországot a Mercedes-Benz Fashion Week nevű rendezvényen, Kelet-Európa legnagyobb divateseményén, ahol közel ötvenezer vendég fordult meg. A Kids Model Management Agency Hungary négy modellje orosz és külföldi divattervezők legújabb darabjait mutatták be a közönségnek, köztük Junona elismert bolgár divattervező ruháit.

Fotó: Kids Model Management Agency Hungary
Fotó: Kids Model Management Agency Hungary

“Hatalmas megtiszteltetés volt résztvenni ezen a rangos rendezvényen. Nagyon ritka, hogy külföldiek léphetnek fel az orosz divathéten, elsősorban a saját modelljeiket szeretik szerepeltetni. Magyarok is alig voltak tavalyig, Kovács Tamás Pétert akkor kérték fel a szervezők az első feladatra. Ezúttal annyira meg voltak elégedve a magyar gyerekekkel, hogy egy különleges elismerést is kaptak. Tamás és Sára modell zöldkártyát vehettek át a szervezőktől, ami arról tanúskodik, hogy birtokában vannak annyi tudásnak, amely által bármelyik nemzetközi kifutón megállják a helyüket. Ezzel a kártyával bárhol a világon felléphetnek, modelleseményen részt vehetnek”

– mondta Kovácsné Lili, a Kids Model Management Agency Hungary vezetője, aki hozzátette: az orosz szervezők azért is ragaszkodnak a magyar gyerekekhez, mert már számos nemzetközi versenyen előkelő helyezést ért el, és külseje az orosz ideálra hajaz.

Fotó: Kids Model Management Agency Hungary
Fotó: Kids Model Management Agency Hungary

A magyar modellek azonban nem csak Oroszországban népszerűek. Kovácsné Lili elmondta: ügynökségének egyik felfedezettje nemrégiben Törökországban bizonyíthatott.

“Még tavaly megkaptam a felnőtt modellverseny licencét, jogot a szervezésre és részvétele, idén indultunk először a Future Fashion Faces World nevű nívós nemzetközi felnőtt modellversenyen a budapesti 20 éves Kis Balázzsal. Nagyon jó eredményeket értük el: első helyezést és a Gentleman díjat is elhoztuk. Rengeteg nemzetközi kapcsolatokat szereztünk, szépségipari és ruhaipari neves szakértőkkel, akikkel a magyar modellekről is sokat beszéltünk”

– nyilatkozta Lili, majd hozzátette: gyermekmodelljei négy olasz neves divattervezőtől is meghívást kaptak az orosz szervező jóvoltából.

Fotó: Kids Model Management Agency Hungary
Fotó: Kids Model Management Agency Hungary

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik