Szórakozás

Nagy Duett: Sikerülhet-e bárkinek Hajdú Péter nyomába érnie?

Már csak másfél hét és elrajtol a Nagy Duett negyedik évada, ahol ezúttal is az éneklésben amatőr hírességek próbálnak meglepni bennünket énekhangjukkal, természetesen profi partnereik oldalán. Persze ki így, ki úgy; hiszen az előző évadok tapasztalatai alapján mondhatjuk, emlékezetes, ugyanakkor igen kínos előadásokkal is találkozhattunk a műsorban.

Talán elég csak Hajdú Péter és Zoltán Erika kettősére gondolni, akiknek produkciói közül nehéz is lenne csupán egyetlen bakiparádét kiemelni.

Hajdúnak nyilván nyomába sem érve, de azért Joshi Bharat is bebizonyította, nem az éneklés az ő kenyere. Igaz, erre mindössze egyetlen adás erejéig volt lehetősége.

Sarka Kata a harmadik évadban haladt tovább a férje által kikövezett úton, és akármennyire is jól festett a színpadon, azért még L.L.Junior oldalán sem sikerült – a látványon túl – bármilyen értékelhetővel előrukkolnia.

És erős a gyanú, hogy áprilistól sem lesz ez másként, hiszen Berki Krisztián vagy Schobert Norbi énekhangjából már kaphattunk egy kis ízelítőt, nem mellesleg pedig Majka is a fitneszgurut tippeli a legcikibb előadó cím győztesének. De saját bevallása szerint Cinthya Dictatornak is meggyűlik a baja a hangokkal, akárcsak Debreczeni Zitának, aki eddig maximum párja, Gianni bosszantására dalolászott.

Kíváncsiak vagyunk, önök kitől számítanak a legkínosabb vagy éppen legviccesebb produkcióra; azaz ki lehet az, aki letaszítja majd Hajdú Pétert a Nagy Duett legkínosabb előadását nyújtó celeb képzeletbeli trónjáról. Szavazzon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik