Szórakozás

DJ lett az Éjjel-Nappal Budapest szexi szereplője

Zsofi-Ejjel-Nappal-Budapest(960x640)(1).jpg (Zsófi, Éjjel-Nappal Budapest)
Zsofi-Ejjel-Nappal-Budapest(960x640)(1).jpg (Zsófi, Éjjel-Nappal Budapest)

Amióta nem láthatjuk az Éjjel-Nappal Budapestben, DJ doTi néven lemezlovasként próbálgatja szárnyait Dóri, állítólag egyre nagyobb sikerrel. A Story Extra stábja egy székesfehérvári buliba kísérte el a szexi egykori sorozatszereplőt, aki arról is nyilatkozott, hogy miként készül egy-egy fellépésre.

“Itthon szoktam készülődni, hétköznaponként gyakorolni, dolgozni. Buli előtt még az utolsó pillanatban is szoktam új zenéket letölteni, úgyhogy ilyenkor mindig idejövök és kipróbálom, hogy szettem melyik részébe tudom beilleszteni, mert hogyha olyan helyre megyek, ahol már zenéltem, azért nagyjából tisztában vagyok azzal, hogy mit szeret a közönség, és akkor megpróbálom úgy összeállítani a track listát, hogy tudom, hogy azt ők szeretni fogják. Most a mai bulira jó kis seggrázós house-okat viszek. Az elején egy picit light-osabb és akkor a végére bekeményítünk”

– mondta az RTL Klub sztárműsorában Dóri, aki nagyon izgul minden fellépés előtt.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsen bennem drukk. A legnagyobbak is mindig azt mondják, hogy addig érdemes csinálni, amíg az embernek egy picike gombóc van a torkában minden fellépés előtt. Hát én még nem tartok itt. Az én torkomban még elég nagy gombóc van. Ez általában addig szokott tartani, amíg nem veszem fel a kontaktot a közönséggel. Tehát beállok a pultba, köszönök nekik, első 2-3 szám lemegy, és akkor utána megy ki belőlem is ez az első drukk. Bátor lánynak tartja magát és az a közelmúltban nem csak a DJ pult mögött bizonyosodott be róla. Barátaival egy osztrák síparadicsomban pihentek néhány napot, ahol tériszonya ellenére még egy magas függőhídon is át mert sétálni.”

Olvasói sztorik