Szórakozás

Damu csak azért nem üti meg terhes feleségét, mert nem akar visszamenni a börtönbe

Extrém rövid idő alatt megoldódott Damu Roland terhes feleségének eltűnése. Az asszony kedd este ment el otthonról, de szerda reggel már hírt adott magáról. Edina édesanyja attól félt, hogy alkoholproblémákkal küzdő lánya öngyilkosságot követ el, de kiderült, hogy csak egy ismerősénél töltötte az éjszakát.

Ez idő alatt Damu is folyamatosan hívogatta leendő kislánya anyját, a Blikknek pedig arról sopánkodott, hogy egyszerűen nem tud mit kezdeni párjával. Állítása szerint Edina nem ért a szép szóval, bezárni vagy megütni pedig sajnos nem tudja, mert vissza kerülne a börtönbe. Azt pedig ugye nem akarja…

“Alig aludtam, engem is értesített az anyósom hajnalban. Hívogattam Edinát, aki nem először tűnt el éjjel. Sms-t is küldtem, majd reggel fél kilenckor jelzett a telefonom, hogy elolvasta. Azonnal hívtam: merre van? Mire közölte, hogy nem mondja meg.

Sajnos tehetetlen vagyok, ha bezárom, akarata ellenére őrzöm, mehetek a börtönbe személyes szabadság korlátozásáért, ha megütöm, mehetek a börtönbe.

Nem tudok vele mit kezdeni, szépszóval nem ért senki semmit el nála, csak azon csodálkozom, hogy a hatóság sem képes segíteni. Dolgoznom kell, Edina felelőtlen anya, nem tudom helyette kihordani a gyerekünket. Csak reménykedni tudok, hogy a kislányom megszületik, bár az egészsége már kétséges” – mondta a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik