Szórakozás

A Happy Gang frontembere: Eldrogoztam mindenem

A 90-es években hasított a Happy Gang, a fiúk meg is szedték magukat, ám az egyik tag, “Mohaman” rosszul kezelte a jómódot. Mindenét drogokra költötte, amira a házassága is ráment.

“A Happy Gang valójában ugródeszka volt ahhoz, hogy megvalósítsam a gyermekkori álmaimat: rapzenével foglalkozzak. Rengeteg pénzem volt, amit úgy, ahogy volt, fel is éltem. Amellett, hogy saját rapkarrieremet igazgattam, csináltam egy lemezkiadót. Amíg volt pénzem, addig haver voltam, aztán amikor elfogyott a della, akkor hirtelen eltűnt mellőlem mindenki. Én közben eldrogoztam mindenem. Volt, amikor napokig haza sem találtam, közben otthon várt a feleségem és a gyerekem. Rá is ment a kapcsolatom” – mesélte a Borsnak Meggyes Roland, aki a 2016-os évet arra szánja, hogy anyagilag összeszedje magát, és visszatérjen a zeneiparba.

Mohaman arról is mesélt, hogy a leszokásban az univerzum hangjai segítették, ám emiatt egy újabb kapcsolata ment tönkre. “Miközben letettem a szereket, elkezdtem a fénytesttel, energiagyógyászattal, sámánizmussal, a ninccsel és a semmivel, illetve a dimenzióutazásokkal ismerkedni. Egy energiagyógyászat-tanfolyamon megismerkedtem egy lánnyal, akivel egymásba szerettünk. Az első házasságomból van egy 22 éves fiam, ettől a szerelmemtől pedig egy kislányom született. Sajnos ő is ott hagyott. Egy ideig eltűrte, hogy hallom az univerzum hangjait, később azonban már bolondnak nézett. Egy ilyen nővel nem tu­dok mit kezdeni, és sajnos ő sem tudott mit kezdeni velem. Közben anyám tanácsára megfordultam a pszichiátrián is, mert azt hitte, meghülyültem, amikor mondtam neki, hogy hallom a hangokat.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik