Szórakozás

Áloméletet alakított ki Edvin Marton Amerikában

Edvin Marton és felesége, Adrienn két évig éltek gyermekeikkel Kaliforniában, néhány hónapja költöztek haza Magyarországra. A hegedűművész nem azért hagyta ott az Egyesült Államokat, mert nem jött volna be nekik a kinti élet: valóságos luxusban volt részük, és ráadásul egy jól menő vállalkozást is indítottak, amit most távolról vezetnek.

“Jött az ötlet, hogy egy gasztroügynökséget alapítsak Amerikában. Elkezdtem speciális privát séfeket közvetíteni rendezvényekre. Magyarországon még nincs igény lúgosító, vegán, vagy kóser séfekre, de odakint nagyon figyelnek az egészséges étkezésre, ezért hamar sikeresek is lettünk”

– mondta a Blikknek Marton Adrienn, aki egy kulináris iskolában is tanult a tengerentúlon.

Fotó: Mahagony PR
Fotó: Mahagony PR

“Sokat dolgoztam kint, de nagyon jó volt Amerikában. A sikeres vállalkozás mellett megtehettük, hogy járjuk az országot, és úgy igazán amerikai életet éljünk. Szerettünk síelni, szörfözni, golfozni, imádtuk az állandó napsütést, a tengert, vagy azt, amikor helikopterrel néztük meg a Grand Canyont. De otthon is fantasztikus dolgunk volt. Reggelizés közben kolibrik röpködtek körülöttünk, de a nyulak és a mosómedvék is állandó vendégeink voltak, sőt néha skorpiók és kígyók is bejöttek a házunk kertjébe”

– tette hozzá Edvin Marton, aki már teljes gőzzel készül áprilisi budapesti koncertjére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik