Szórakozás

Lajcsi pert indít a gázművek ellen

Galambos Lajos pénteken hazatért Mexikóból,  a schwechati reptéren néhány perccel a landolást követően már a gázművekkel való vitás ügyéről nyilatkozott.

Lajcsiék körülbelül ötmillió forint kötbért fizettek be a gázszolgáltatónak, és bár egyesek szerint ezzel elismerték a gázlopást, a trombitaművész szerint erről szó sincs.

“Én nem fizettem be semmit. Már csak azért sem, mert előzetesben ültem, amikor ez a számla ki lett egyenlítve. Szabálytalanságot találtak, a védelmem úgy ítélte meg, az első lépés, hogy rendezzük”

– mondta a Borsnak Lajcsi, aki azt kérte, magyarázatért hívják az ügyvédjét.

“Hozzávetőlegesen tényleg ekkora összeget számolt ki a szolgáltató, de fizikailag nem olyan területen, amely Galambos Lajoshoz köthető lenne. Ennek ellenére ezt az összeget még akkor rendeztük, amikor Lajcsi előzetesben ült. Annak érdekében is, hogy a nyomozás rövidebb lehessen, és abban is hittünk, hogy így az előzetesből is hamarabb szabadulhat majd Lajcsi. De ez nem jelenti azt, hogy elismerte, hogy lopott! Túszul ejtették, és mindent megtett, hogy mielőbb szabaduljon. A bíróságon tisztázzuk majd a gázlopás kérdését, a befizetett kötbért pedig visszapereljük”

– nyilatkozta a lapnak Dr. Fröhlich Krisztián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik