Szórakozás

Ördög Nóra lecserélte aktfotós könyvborítóját

A napokban több orvos jelezte, köztük dr. Kaáli Géza professzor is, akinek intézetében Nánási Mici is fogant, hogy nem adja a nevét Ördög Nóra hamarosan megjelenő könyvéhez. Döntésüket azzal indokolták, hogy nem látnak esélyt rá, hogy a műsorvezető leveszi a borítóról aktfotóját, ami túl bulvárosra sikerült, a téma azonban sokkal komolyabb ennél.

Mindezek hatására a tévés és kiadója úgy döntöttek, hogy változtatnak a könyv megjelenésén. Az új fotón Nóra még mindig meztelen, de már sokkal visszafogottabb, hiszen csak a vállai látszanak és már a szemét sem süti le.

“A könyv szerkesztése rendben halad, a borító képe kicsit változott, de az üzenete nem: lehessen végre nyíltan, kendőzetlenül, őszintén beszélni a meddőségről! Sőt, az új fotó egyik legfontosabb mondanivalója pont az, hogy nem szabad lesütni a szemünket, szembe kell nézni a problémákkal, és haladni előre a megoldás felé” – írta közösségi oldalán a kétgyermekes anyuka.

Az elmúlt hetekben rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, a Libri Kiadóhoz pedig ömlenek az előrendelések. Köszönöm!!!A…

Közzétette: Ördög Nóra – 2016. március 23.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik