Szórakozás

Egy milliárdos pénzelné Lajcsit Mexikóban

Mesés ajánlatot kapott egy Mexikóban élő magyar milliárdostól Lagzi Lajcsi, aki minden luxust biztosítana a mulatós zenésznek és családjának – írja a mai Blikk.

A lap úgy tudja, négy nappal ezelőtt Lajcsi ügyvédjét telefonon kereste meg a férfi, aki nem mindennapi ajánla­tot tett: a trombitás egész családjával kitelepülhet hozzá, biztosít számukra pompás otthont, és elegendő pénzt ahhoz, hogy mindenük meglegyen Mexikóban is. Az ügyvéd természetesen továbbította az ajánlatot, Lajcsi pedig azt mondta, beszélni fog a milliárdossal, mert a lehetőség igencsak felkeltette az érdeklődését.

“A férfi Mexikóvárostól 400 kilométerre lakik, annak idején illegálisan érkezett az országba, de mostanra már állampolgárként éli ott az életét” – mondta el dr. Fröhlich Krisztián. A gazdag rajongó egyébként a biztonságtechnikai szakmából gazdagodott meg odakint, és azt is elmondta, még testőröket is adna Lajcsiék mellé; amire szerinte arrafelé szükségük van a gazdagoknak, ugyanis Mexikóban gyakoriak az emberrablások

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik