Budapest, 2015. május 14.
Bodrogi Gyula színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Kaló Flórián Jászai Mari-díjas színészrõl, íróról emlékeztek meg. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Szórakozás

Bodrogi Gyula a jövőbe lát néhány pohár ital után

24.hu
24.hu

2016. 03. 23. 09:04

Korábban a témában:

A 81 éves színésznek csak egy kis whisky kell és megjósolja bárki jövőjét. Bodrogi Gyula persze nem veszi ezt olyan komolyan, csak a barátait szórakoztatja a tenyérből olvasással, mégis meglepően gyakran válnak be elképzelései.

“Ez amolyan marháskodás, amikor összeülünk a haverokkal. Nem kell más hozzá, mint két-három pohár whisky, és azonnal jósolni kezdek. Néha persze saját magamat is meglepem, milyen pontosan eltalálom a jövőt. A jóslások során rettenetesen sokat nevetünk, és mindenki jól szórakozik az éppen aktuális bohóckodásomon. Komoly dolgokba persze nem szoktam belemenni, de a viccelődést mindig jó néven veszik” – kezdte a Borsnak a művész, majd egy teljesült jóslatát is felidézte.

“Na, nem szerelmi jóslatokat, betegségeket vagy szakításokat jövendölök én, inkább logikus következtetéseket vonok le tenyerekből. Húsz éve például megjósoltam, hogy lesz egy Eurázsiai Egyesült Nemzetek Szervezete, és erre tessék, létrejött az Európai Unió” – mesélte Bodrogi.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.