Szórakozás

Szilveszter gazda is visszatér a Farmban

Házasodna a gazda – emlékeznek még az RTL Klub tanyasi környezetben forgatott társkereső műsorára? Ha már nincs is meg teljesen, azért a Szombat esti lázban Molnár Andi partnereként szereplő Szilveszter gazda neve sokaknak ismerősen csenghet. És aki szimpatizált vele, most örülhet; az azóta is nőtlen férfi most a Farm játékosainak mentoraként tér vissza a képernyőre.

“Én osztom ki a játékosoknak a feladatokat, megtanítom őket az alapokra, majd négynaponta meglátogatom őket és elbírálom, sikerült-e teljesíteniük. Én viszem nekik az élelmet is, ha nem jó a a munka, nem adom oda mind. Egy farmon nem lehet viccelni, ha nem minőségi munkát végzünk, nincs élelem a való életben sem. (…)

Szeretnék egy csinos lányt, aki okos is, és nem csak a plázázáson jár az esze. Fontos, hogy tudjon velem összhangban élni, ha sokat dolgozok, ne reklamáljon, hogy keveset vagyok otthon. Az is jó lenne, ha be tudna szállni a családi gazdálkodásba, sok a papírmunkám. És a jogosítvány is fontos. Adok én autót, de jogsi nélkül még a postára sem tud kimenni, vagy bevásárolni” – mesélte a Borsnak Szilveszter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik