Szórakozás

Egy új-zélandi macska nem bírja abbahagyni a férfi fehérneműk lopkodását

Az elképesztő gyűjteményről szóló képet Sarah Nathan, a cica gazdája töltötte fel a Facebookra, amit már több százan osztottak meg és több mint 1400-an kedvelték.

Brigit, a 6 éves tonkinese fajtájú cica amikor férfi alsóneműt vagy zokni lát, nem tud magának parancsolni és kénytelen hazalopni a ruhadarabokat.

Sarah amikor felkel, már félve megy ki a nappaliba, hogy a macska milyen zsákmánnyal tért haza az éjjel. A tulajdonos most összeszedte az ellopkodott fehérneműket és kirakta a Facebookra.

Now it’s getting silly. This is Brigit’s haul from the last two months. Every morning we wake up to more. I’ve put notes…

Posted by Sarah Nathan on Friday, 18 March 2016

Brigit valóságos megszállott, a Facebookra kikerült kép óta újabb négy férfi alsót találtam a lakásban – mondja a lány egy helyi lapnak. A cica statisztikája tényleg elképesztő: január óta több mint 11 alsóneműt hozott haza és közel 50 pár zoknit.

Akárhogy is, jobb, hogy kiderült a lopkodó cica rejtélye, mert így mindenki megnyugodhat a lakóközösségben, hogy nem az Alsógatya gnómok garázdálkodnak a környéken.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik