Szórakozás

9 hetes terhes a Farm egyik beköltözője

A Blikk egyenesen médiatörténelemnek tartja, hogy a ma este elrajtoló Farm című reality egy várandós játékost is kiköltöztet a Szlovéniában található, 19. századik körülményeket idéző gazdaságba.

A 19 éves Szita-Győri Valentina Hajnalka, azaz Tina ugyanis kilenc hetes terhes, ami nem akadályozza abban, hogy bevállalja a kemény munkát is magában foglaló valóságshow-ban való részvételt.

“Amikor jelentkeztem, még nem tudtam, hogy babát várok. Jóval a jelentkezésem után derült ki, hogy terhes vagyok. Igaz, már hét hónapja próbálkoztunk a férjemmel, Arnolddal, mert szerettem volna mindenképpen fiatal anyuka lenni, ám sokáig nem sikerült teherbe esnem. Aztán éppen akkor tudtam meg, hogy mégis összejött, amikor már csak egy hajszál választott el attól, hogy beköltözhessek a Farmra. De azt is hozzátettem, hogy ennek ellenére szeretnék részt venni ebben a játékban”. A 19. században is voltak terhes nők, ráadásul nekik nem volt más választásuk, mint olyan körülmények között várniuk a babát, amilyenben éltek. Én bármikor, ha úgy érzem, hogy nem jó nekem vagy a babának a helyzet, kiszállhatok” – mondta el a lapnak a szakácsként dolgozó lány, akinek mentális és fizikai egészségére egyaránt ügyelni fog az RTL Klub csapata.

RTL Klub
RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik