Szórakozás

Leleplezték A Nagy Duett sztárpárjait

A TV2 hivatalosan csak jövő héten jelenti majd be közelgő showműsora, A Nagy Duett szereplőinek névsorát, a Bors azonban már most leleplezte a résztvevő sztárpárokat. A cikk szerint az amatőrök és profi énekesek duettjeit tizenkét páros adja majd elő, Liptai Claudia és Majka műsorvezetésével.

Korábban már kiderült, hogy Schobert Norbi is részt vesz az éneklős műsorban, az ő párja Keresztes Ildikó lesz. Berki Krisztián majd Fésűs Nellyre támaszkodhat a verseny során. Duettezik Cinthya Dictator is a szerelmével, Varga Viktorral, míg Keleti Andreát Peter Srámek segíti áttáncolni a zenés műfajba. Másik táncos is bejutott a versenybe, Markó Robi Lola mellett énekelhet. A kajakos világbajnok Kucsera Gábort is felkérték, ő Dér Henit kapta meg párnak. Növényi Norbert Nika oldalán bontakozhat ki, Debre­czeni Zita pedig Biga párjaként mutathatja meg énektudását. Kulcsár Edinát is hallhatjuk, ő Hevesi Tamás támogatását élvezi majd. A Schobert család másik tagja, Rubint Réka is feltűnik a műsorban, szárnypróbálgatásait Pintér Tibor segíti. Dalra fakad a híradós Pachmann Péter, párja Péter Szabó Szilvi lesz. Hozzájuk csatlakozik Demcsák Zsuzsa és a nála jóval fiatalabb Pál Dénes alkotta duó.

Vujity Tvrtko kirúgása után bukta a TV2 A Nagy Duett című műsorában való szereplést, az énektudásától azonban nem fosztotta meg az embereket. Szombaton egy éneklős videó került fel róla az internetre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik