Szórakozás

Kíváncsi az éneklő Vujity Tvrtkóra? Ezt nézze! – videó

Vujity Tvrtko kirúgása után bukta a TV2 A Nagy Duett című műsorában való szereplést, az énektudásától azonban nem fosztotta meg az embereket.

Thurzó Zoltán zongorista és Tvrtko igazán emlékezeteset alkottak, amikor nemrégiben Nagyváradon közös előadást adtak egy jótékony céllal rendezett esten, közös performanszukat videóra is vették.

“Ez egy olyan esemény volt, amin volt pár „premier” pillanat is. Gondoljunk csak abba, hogy eddigi egyéni előadásaink folyamán nem léptünk fel másik emberrel a színpadra mondanivalóinkkal. Vagy épp az is, hogy Vujity Tvrtkóval előadtunk két dalt is az esemény végén. Elgondolkodtató, néha vicces, néha szomorkásabb, sokszor kedvesen mosolyogtató volt az est. Mindketten bemutattuk saját hőseinket, egy szerintem interaktív módon. Egy jótékonysági gondolattal társítottuk eseményünket, amely keretében a Nagyváradi Magyar Speciális Oktatási Központ értelmi fogyatékos, mozgássérűlt, down kóros, autista, valamint viselkedészavaros gyerekeinek tudnak az emberek segíteni”

– posztolta a Facebook-oldalára a zongorista, Thiurzó Zoltán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik