Szórakozás

Madonna letépte egy 17 éves rajongólány felsőjét a színpadon

Madonna(210x140)(1).png (madonna, )
Madonna(210x140)(1).png (madonna, )

A koncertjeiről az utóbbi időben rendre órákat késő Madonnának tajpeji fellépéséhez hasonlóan, csütörtöki ausztráliai koncertjén is sikerült megbotránkoztatnia az emberek millióit. Az 57 éves popikon egy 17 éves rajongóját invitálta fel maga mellé a színpadra, majd egy váratlan pillanatban egyszer csak lehúzta a fiatal lányról a felsőjét. Úgy, hogy annak kivillanó melleit mindenki jól láthatta.

Josephine Georgious a történtek ellenére egyáltalán nem haragszik az énekesnőre, sőt tulajdonképpen megtiszteltetésként élte meg az esetet, így is rendkívül boldog, hogy kedvencével egy színpadon állhatott. A lány anyja is pozitív emlékként könyvelte el magában a történteket, sőt büszkén újságolta az esetet saját közösségi oldalán.

“Teljesen rendben volt a dolog, hiszen ez csak egy semmiség. Csak a melleimről van szó, a testem egy része, egy kicsit több belőlem. Komolyan nem nagy ügy. Nem is gondoltam rá, amíg nem akadt ki rajta mindenki. Nevetséges az egész” – nyilatkozta a DailyMailnek a tinédzser.

Madonnának nagy szerencséje, hogy fiatal rajongója így vélekedik, mivel sokan szexuális zaklatást emlegetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik