Szórakozás

Lovasi András vihogó szőkének tartotta feleségét, Földes Esztert

A zenész és a Válótársakban is szereplő színésznő tavaly augusztusban házasodott össze, kapcsolatuk két éve tart, idén tavasszal új otthonukba költöznek, sőt már a gyerekvállalás is szóba került köztük, de megismerkedésükkor nem ment minden ilyen simán. Lovasi András ugyanis nem nézett ki túl sokat feleségéből.

“Elsőre van az a réteg, amivel könnyen üzletel, a vihogós szőke és aztán jön a többi réteg, ami sokkal izgalmasabb. Egyre izgalmasabbá vált, ahogy gondolkodik, meg ahogy nem gondolkodik” – viccelődött a Fókuszban a zenész, de mint kiderült, Eszter sem gondolta, hogy megfogta a főnyereményt.

“Olyan fura halszagú bácsinak tűnt, kicsit hidegnek és unalmasnak” – mesélte a 29 éves színésznő, akinek szülei sem bánják, hogy lányuk idősebb férfi mellett állapodott meg. “Pont 20 év van köztünk. Szerintem ez a legideálisabb, de én mindig jóval idősebb férfiakkal voltam együtt. Az Andrisnál is volt idősebb, tehát a szüleim azt mondták, hogy jó oké, de akkor itt álljunk meg és szerintük is ez pont ideális. A szüleim egyébként két évvel idősebbek csak” – magyarázta Eszter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik