Szórakozás

Lagzi Lajcsi 2,6 milliárdért árulja otthonát egy német oldalon

Még mindig zavaros a kép a Galambos család külföldre költözését illetően, Lagzi Lajcsi legalábbis nem erősített meg eddig semmit. A trombitás először arról beszélt, hogy Olaszországba utaznak, majd New York-i zarándokútról mesélt, végül kiderült, hogy Mexióban vannak, amivel mellesleg hazánknak nincs kiadatási egyezménye.

A Blikk mindezek után egy német ingatlanhirdető felületen rátalált egy friss hirdetésre is, amely 8,5 milllió euróért, azaz 2,6 milliárd forintért kínálja a zenész mocsai birtokát. A hirdetés szerint a 120 éve épült kúria igazi kuriózum Európában, hiszen az előtte álló szökőkúton és az épület mögötti medencén túl, halastó és őspark is tartozik hozzá.

Az ingatlan után egy német e-mail címen lehet érdeklődni. A tulajdonos kérésére nem árulnak el semmilyen további információt, csupán összeegyeztetésre van lehetőség. A napilap Lajcsinál is érdeklődött az ügyben, de nem vette fel senki a telefont, ügyvédje pedig azzal zárta rövidre a témát, hogy ő kizárólag csak a Lajcsi ellen folyó büntetőügyben illetékes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik