Szórakozás

A Farm 14 szereplője között modell, chippendale és favágó is van

A 44 éves Zagyvai Dóra három gyereket nevel egyedülálló anyaként. Teljesen átlagos embernek tartja magát, kimagasló küzdőszellemmel, éppen ezt akarja bizonyítani magának és mindenki másnak. A különleges képessége pedig az, hogy az emberek megnyílnak neki.

Vasvári Dániel büszke arra, hogy van egy kislánya és 28 évesen sikeres vállalkozást vezet. A Farm, a  takarítás és a hajnali kakaskergetés nem az ő terepe, de igyekszik majd kivenni a részét a munkából. Valószínűleg több dolga lesz majd az állatokkal, mint két csivavájával.

Varga Sándor 50 éves és imádja a szexet, na meg a testét. Nem is véletlen, hiszen korábban chippendale fiúként dolgozott. Csak a dobogó legfelső fokán lesz elégedett, addig azonban rögös lesz az út, ugyanis irtózik a fokhagymaszagú emberektől.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Trescher Henrietta igazi nagyvárosi nő, imádja a fővárost és a nyüzsgést, partiszervezőként dolgozik. 39 évesen még mindig az igazit keresi, a szex pedig olyan számára, mint a levegővétel, erős szexuális kisugárzása azonban néha már saját maga számára is zavaró. Szeretne képernyőn maradni a realty után is.

Tokár Norbert 29 éves, hódmezővásárhelyi és favágó. Imádja a vidéki életet, bírja a fizikai munkát, a játék után pedig egy kamionos vállalkozást szeretne beindítani. Nem lehet zavarba hozni.

Szita-Győri Valentina Hajnalka még csak 19 éves, de már házas. Férje azonaban tart attól, hogy a lány meg fogja csalni őt. Győrben született és nőtt fel, két éve azonban falura költözött, amit a mai napig nem tudott megszokni.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A 20 éves Szőke Cintia utálja a “nyifogó” hangú embereket, habár ő maga is ilyen. Az előbbrejutásért pedig bármire képes. Főnöke lenyűgözéséért például szexi ruhákkal próbálkozik.

Molnár Attila 38 éves, az építőiparban dolgozik, de néhány éve feltűnt az X-Faktorban is. Háziállatai sorában csak a csótányt, a hangyát és a patkányt említette, de nem ijed meg a falusi léttől sem, hiszen aludt már susnyásban és használt már vödröt vécé helyett.

Kálnoky Laura Németországban és Isztambulban is élt már modellmunkái miatt, a sok emberrel való együttélést azonban nem tudja elviselni. A konfliktusokat hercegnőként kezeli, a Farmra pedig egy szempillaspirált vinne magával.

Szabó Márk Norbertet csak a nála jóképűbbek tudják zavarba hozni, de ilyen még nem fordult elő vele élete 21 éve során. A budapesti srác imádja magát, szereti ha tükör közelében lehet és még tíz évig szeretne modellkedéssel foglalkozni.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Hanga Brigitta szereti a változatosságot, ezért is jelentkezett a műsorba. A 35 éves egyedülálló anya úgy érzi el fog bírni a zord körülményekkel, akárcsak otthon három gyermekével.

A 47 éves nyugalmazott tűzoltó, Fehér Sándor kapuzárási pánikja miatt jelentkezett a realitybe. Állítása szerint profi módon kezeli az emberi kapcsolatokat és bárkit képes rábeszélni bármire.

A 35 éves Dániel Gergő vadászrepülőgép-szerelő és hivatásos katona is volt már, most pedig kaszkadőrként dolgozik. Vonzza a vidéki élet, egy eldugott faluban szeretne majd letelepedni leendő családjával, de egyelőre csak a kutyája van neki.

Diószegi Diánának szenvedélye, hogy embereket fogdosson. Az óvodában arcon nyalta, aki szimpatikus volt neki, 19 éves koráig pedig trófeaként gyűjtötte a férfiakat. A 23 éves lány festőművésznek tartja magát leginkább, bár elmondta, mindenhez ért, ezért nem tud szakmát választani.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik