Szórakozás

Lagzi Lajcsi Milánó helyett Mexikó felé vette az irányt

Lagzi Lajcsi úti célt módosított a jelek szerint.

Lajcsi mégsem Olaszországban van – ahogy ezt jó előre beharangozta, részletesen elmesélve, hogy egy híres trombitással lesz találkozója Milánóban. A többek közt vesztegetéssel is vádolt mulatós előadót ugyanis lányával együtt az Egyesült Államokban, Newarkban egy Mexikó felé tartó járatra becsekkoláskor fotózták le, de egész családja jelen volt a kép elkészültekor.

A Blikk “olvasóriportere” szerint Galamboséknak egyáltalán nem volt jókedvük, felesége például egészen sírósnak tűnt; ráadásul az itthon felkeresett ügyvéd is meglepve értesült arról, hol is kapták lencsevégre Lagzi Lajcsit.

“Ügyfelem nem számolt be nekem se a külföldi utazásáról, ám a megbízásom továbbra is él, így akárhol is tartózkodik Galambos Lajos, fel tudja venni velem a kapcsolatot. Egyébként nincs érvényben korlátozó intézkedés vele szemben. Ha akar, még az űrbe is felrepülhet” – mondta el dr. Fröhlich Krisztián a lapnak, ahol úgy tudják, Lajcsi a hatóságoknak nem jelentette be úti célját; és fontosnak tartották megemlíteni azt is, Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik