Szórakozás

Sarka Kata szomorú hírt közölt: Soha nem láthatjuk tangás bikiniben

Hiába a rengeteg szexi és sokat mutató fotó Hajdúnéről, kiderült, hogy egy bizonyos ruhadarab tiltólistán van nála. Sarka Kata elárulta, hogy soha nem viselt és ezen túl sem fog tangás bikinit felvenni. Az ok pedig az, hogy nem elégedett magával és az önbizalmával is gondok vannak.

“Soha nem szerettem a tangás fürdőruhákat, még akkor sem, amikor nem voltak gyerekeim. Azt gondolom, hogy csak az vegyen fel ilyet, aki tökéletesen meg van elégedve magával, akinak akkora az önbizalma, hogy nem feszélyezi az, ha így kell kimennie a strandra. Én soha nem éreztem így. Talán a FitBalance volt az egyetlen rendezvény, ahol akkor, abban a félórában meg voltam elégedve magammal a színpadon” – vallotta be Kata, aki az elmúlt években közel 30 kilótól szabadult meg.

Korábban a koplalásra is képes volt. Saját bevallása szerint csak reggelizett, aztán, ha a nap további részében véletlenül megéhezett – ami állítólag ritkán fordult elő – akkor megivott egy pohár vizet. A kétgyermekes anyuka ma már egészségesebben él és sokat sportol, persze emiatt is került már összetűzésbe. Legutóbb például egy antropológus támadta azzal, hogy mással sem törődik, csak a saját kinézetével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik