Szórakozás

Ön mit vesz észre baby DiCaprio fotóján: a boldog családot vagy a szőrös hónaljat?

Van ez a fotó, amit a History in Pictures nevű Facebook oldal posztolt már egy héttel ezelőtt, az internet népe pedig még mindig ezen csámcsog. Az igazán cuki képen egy tökéletesen boldog család látható, ráadásul nem is akármilyen, hiszen a pelenkás Leonardo DiCaprio szerepel rajta szüleivel. És ennyi!

Lehetne rajta örömködni, hogy milyen édes a végre Oscar-díjat kiérdemlő, akkor még tejfelszőke Leo, a többségnek mégsem ez szúrt szemet. Sokkal inkább az, hogy a színész édesanyjának nincs simára borotválva a hónalja… tegyük hozzá, hogy még csak a 70-es években járunk. Olyan kommentek kezdtek özönleni, mint hogy “undorító”, “visszataszító” és “igénytelen”. Azóta persze az ellentábor is támadásba lendült, elmondták, hogy minden nőnek az egyéni joga és döntése, hogy szőrtelenít-e vagy sem, sőt akadt olyan fiatal nő is, aki a saját szőrös hónalját küldte el felháborodása jeléül.

Önök melyik tábort erősítik? És egyáltalán tényleg fontos az, hogy a másfél éves DiCaprio mamája hol szőrös? Ahelyett, hogy együtt örülnénk annak, hogy vannak még boldog családok?

Baby Leonardo DiCaprio with his mom and dad, 1976.Follow us for more awesome history >> History In Pictures

Közzétette: History In Pictures – 2016. március 1.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik