Szórakozás

Kavarás, nyalás és sok-sok kézimunka – erre készül Kelemen Anna

Kelemen Anna (Array)
Kelemen Anna (Array)

Az óriásmellű szőke celeb új vállalkozásba kezd: tervei szerint sütiblogger lesz, bár gyanítjuk, nem az édességek fogják a legnagyobb szerepet kapni a videós bejelentkezésekben. Kelemen Anna egyébként nem is olyan régen a Fem3 Café stúdiójában is bemutatta már palacsinta sütési képességét és habár elég esetlenül mozgott a konyhában, azt megtudtuk tőle, hogy tűsarkúban és egy szál kötényben a legjobb elkészíteni az édességet.

“Az ötlet onnan indult, hogy néhány hónapja elég lenge öltözetben sütöttem valamit a páromnak. Láttam rajta, hogy nem csak a süti miatt futott össze a nyál a szájában. Ekkor jött az ötlet, hogy ha neki tetszik, amit csinálok, miért ne mutathatnám meg a többi férfinak is, hogy más is jól áll a kezemben” – mesélte a Blikknek Anna, aki azt is elárulta, hogy ha interaktív főzőműsora nézői úgy kívánják, akkor meztelenül is szívesen elkészíti a desszerteket.

A hamarosan induló műsor az Anna Rakja címet kapta, amire a következő magyarázattal szolgált a szilikoncsoda: “Utalhat arra, hogy Anna odarakja magát a konyhában, de jelentheti azt is, hogy Annát már rakták a konyhában. Mondjuk mindkettő igaz.”

Ízelítőül pedig néhány fotó, hogy mire számíthat a lelkes közönség.

Galéria
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik