Szórakozás

Demcsák Zsuzsa főműsoridőben is bizonyíthat

Demcsak-Zsuzsa(960x640).jpg (Array)
Demcsak-Zsuzsa(960x640).jpg (Array)

Ráadásul a Mokka műsorvezetője egy teljesen új műfajban próbálhatja ki magát a Bors információi szerint. A lap ugyanis úgy tudja, Demcsák Zsuzsa is szerepelni fog az áprilisban induló Nagy Duettben, amelyben ének-, és tánctudásáról kell majd számot adnia.

“A Nagy Duett? Nagyon vicces a feltételezés, mert édesanyám már gyerekkoromban azért könyörgött, hogy ne énekeljek” – a tévés egyelőre mindössze ennyit válaszolt bulvárlap érdeklődésére, mivel a TV2-nél  még nem tették nyilvánossá a 12 versenyző páros névsorát. Ennek ellenére már sok információ kiszivárgott: Schobert Norbi, Kulcsár Edina és Berki Krisztián mellett tehát nemcsak Demcsák Zsuzsa, hanem még az extravagáns páros, Cinthya Dictator és Varga Viktor neve is felmerülhetett, sőt a köztévéhez köthető Szente Vajk is ott lehet majd a zenés showműsorban.

“Örülünk, hogy ilyen nagy az érdeklődés A Nagy Duett új évada iránt. Ahogy korábban is jeleztük, még nem jött el az idő, hogy minden részletet eláruljunk a show kapcsán, de már nem kell sokat várni. Hamarosan az is kiderül, ki az a tizenkét sztárpár, aki mikrofont ragad a műsorban” – rejtélyeskedik tovább a csatorna sajtóosztálya.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik