Szórakozás

Pataky UFO-ügyben: Pécs környékén ki-be jönnek

Hazánkban szinte alig akad olyan ember, aki ne hallott volna még a nemrégiben súlyos betegségéből felgyógyuló Pataky Attila és a földönkívüliek közti különös kapcsolatról.

A híres előadóművész szerint a földönkívüliek nem csupán közöttünk élnek, hanem bolygónk vezetői már régen le is paktáltak velük, őt pedig személy szerint már többször el is rabolták az idegenek: hol pálcával bökdösték, hol pedig belülről simogatták meg.

Az Edda frontembere most a Petőfi Tv-nek adott interjút UFO-ügyben, bizarr sztorikat mesélt.

“Az első házasságomban volt olyan, hogy a feleségemmel közösen, azaz ő velem élt meg egy élményt. De az enyém az általában, nagyon nagy részben szolisztikus jellegű volt: tehát aludt, feküdt mellettem a párom, és nem tudott semmiről.”

Pataky elmesélte, hogy élete első transzcendens találkozására délidőben került sor Miamiban, ahol két földönkívüli is szembe jött vele, majd szóba került, hogy “Pécs környékén van egy anomália, ott ki-be jönnek” az idegenek.

Az énekes azt üzeni a kétkedőknek, hallgassák meg Paul Hellyer kilenc perces beszédét, melyben Kanada volt védelmi miniszterétől többek között ez is elhangzik, hogy készült egy dokumentum, amely arra következtetett, hogy legalább négy faj látogatja a földet több ezer éve. Pataky most Hillary Clinton győzelmében bízik az amerikai elnökválasztások kapcsán, tőle várja a megvilágosodást.

“Azt ígéri, ha megválasztják őt, akkor felfedi az X-Aktákat. Akkor, majd akik eddig az orrukat túrták, meg kiröhögték a témát meg csúfolódtak rajta… Azok, amikor majd először átöleli őket egy nyolckarú, szeretettel, akkor valószínűleg a naci tele lesz.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik